Kategorier

Jordbærkager

1 pakke frossen butterdej 400 g
1 æg
3-4 spsk flormelis
1 dl piskefløde
1 dl creme fraiche 38%
1 appelsin
250 g jordbær

Skær butterdej ud i 4 rudeformede firkanter, pensl dem med sammenpisket æg og bag dem ved 220 grader i ca. 15 minutter. Drys dem med flormelis og sæt dem under grillen, til sukkeret er karamelliseret. Lad dem afkøle. Pisk fløde, creme fraiche og revet appaelsinskal sammen med 2 spsk flormelis til en luftig creme. Vend halve eller kvarte jordbær i og fyld det i de flækkede butterdejkager.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>