Kategorier

Jordbærkage med chokolade

bradepande 12 personer
 
4 æggehvider
300 g sukker
175 g kokosmel
25 g sesamfrø

Fyld:
400 g friske jordbær

Pynt:
125 g mørk bitter chokolade

Pisk æggehviderne stive og pisk halvdelel af sukkeret i. Pisk til massen er sej. Rør resten af sukkeret i sammen med kokosmel og sesam. Bred dejen ud på en bradepande, ca 22 * 34 cm, og bag den på næstnederste rille ved 180° ca 25 min. Køl kagen af. Skær jordbærrene i kvarte og læg dem på. Smelt chokoladen over vandbad ved svagt blus og dekorer kagen med den smeltede chokolade.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>