Kategorier

Jordbær-isbomber

(10 personer)

1 kg nippede jordbær
1 spsk flormelis
evt. 2 spsk Framboise
3 æggehvider
175 g sukker
3 dl piskefløde
friske bær eller frugter f.eks. jordbær, hindbær, appelsiner eller blodgrapefrugter

Purér jordbærrene i en blender eller foodprocessor og passér dem gennem en sigte.
Tag 3½ dl af jordbærpureen fra til sauce, og smag den til med flormelis samt evt. Framboise.
Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt efter lidt. Pisk piskefløden til tykt skum.
Fold om vend de piskede æggehvider og den piskede fløde med den resterende jordbærpuré. Fordel cremen i 10 portionsforme, dæk dem med plastfilm og frys dem i ca. 3 timer.
Ved serveringen dyppes formene i koldt vand isen vendes ud og anrettes på afkølede tallerkener, hvor den pyntes med lidt af saucen samt bær og frugt efter ønske.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>