Kategorier

Jasminhøne

Fjerkræ 4 personer

1 kylling
2 dl jordnøddeolie
2 dl yoghurt
1 knivspids stødt ingefær
Chilipeber
Salt – friskkværnet peber

Rengør kyllingen, dup den tør og gnid den godt med krydderierne. Ophed olien i en kasserolle. Tilsæt yoghurt, ingefær og salt. Sæt varmen op til ca. 225° og læg kyllingen i. Vend den og sænk varmen til ca. 180°. Steg kyllingen i halvanden til to timer. Vend af og til og øs skyen over. Når hønen er gennemstegt, er den hvid. Servér med løse ris. Drys kødet med en anelse chili.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>