Kategorier

Jægerkylling

Fjerkræ 4 personer

1 stor kylling – 1500 g
1 dl olivenolie
3 skiver bacon
1 fed hvidløg
1 mellemstort løg
2 dl hønsebouillon
2 dl tør hvidvin
250 g champignoner
½ kg solmodne tomater
1 spsk hakket bredbladet persille
Krydderurter – estragon – oregano – rosmarin – salvie
Salt – friskkværnet peber

Rengør kyllingen og dup den tør. Skær den i kvarter. Svits baconet i kasserollen. Tilsæt olien, det hakkede løg og hvidløget, som kasseres når det er brunt. Brun kødet på alle sider. Skiv champignonerne. Skold tomaterne, træk skindet af, fjern kernerne og hak tomaterne. Skyl persillen og hak den. Kom ingredienserne i kasserollen. Rør rundt, så kødet er dækket og steg så under låg i fem kvarter til halvanden time.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>