Kategorier

Italienske brød ( focaccia )

Bagværk 4 personer

Itailenske brød:
4 spsk olivenolie
2 spsk hakkede rosmarin-blade
Salt-friskkværnet sort peber

Form pizza-dejen i stykker på to cm’s tykkelse. Anbring brødene på en olieret bageplade. Prik dem med en gaffel og stænk med olivenolie. Drys med hakkede rosmain-blade og peber. Drys rigeligt med salt over brødene. Sæt bagepladen i en forvarmet ovn ved ca. 230° og bag en snes minutter til skorpen er gylde, men rosmarinen må ikke blive brun.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 24-03-1996.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>