Kategorier

Ishøjkage

3 æg
175 g sukker
125 g mel
1 tsk bagepulver
200 g smeltet smør

Fyld:
marmelade efter behag

Pynt:
1 ½ dl fløde(skum)
reven chokolade

Æg og sukker piskes sammen til en tyk masse. Mel og bagepulver sigtes sammen og blandes forsigtig med den piskede masse. Til sidst tilsættes det smeltede smør ligeledes under forsigtig omrøring. Denne omhyggelige og forsigtige omrøring er for at hindre, at den piskede masse falder sammen. Den færdige masse hældes op i en smurt og melet randform, der kan rumme ca 1 ½ l. Bages på ovnens nederste rille ved 200 i ca 25 min. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen tages ud af formen straks efter bagning. Når kagen er kold, skæres den igennem, og marmeladen smøres på. Kagen dekoreres med flødeskum og chokolade.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.