Kategorier

Inges æblekage med kanel

4 personer

2 æg
250 g sukker (3 dl.)
250 g mel (4 dl.)
2 tsk bagepulver
3 dl fløde eller mælk
creme freche eller fløde til serveringen

Fyld:
4 æbler, store
1 spsk sukker
½ tsk kanel
1 spsk margarine (smeltet) eller: 1 spsk olie

Æg og sukker piskes sammen. Mel og bagepulver sigtes i skiftevis med fløden. Dejen hældes i en smurt springform. Æblerne skrælles, skæres i både og lægge på – sukker (fyld) og kanel drysses ovenpå. Margarinen dryppes over.

Bages ved 175 grader i 60 – 70 min.

Serveres varm m/creme fraiche eller flødeskum.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>