Kategorier

Ingefær-and

Hovedret, Fjerkræ, Mikrobølge – Personer: 4

4 stykker and
4 spsk Blommesyltetøj
1 spsk Citronsaft
1 fed Hvidløg, presset
2 tsk Chilisauce
1 stk. Ingefær på 2,5 cm revet
Reven skal af 1 citron

Prik andestykkerne godt med en gaffel. Læg dem på en rist på nederste rille i ovnen. Steg i 15-20 min ved kombinationen 200 grader/middel effekt afhængigt af kødets tykkelse. Rør blommesyltetøj, citronsaft, hvidløg, chilisauce, citronskal og ingefær sammen og kog i 1 min på højste effekt. Læg andestykkerne i et halvdybt ovnfast fad, hæld saucen over og steg i 10 min ved kombinationen 200 grader/lav effekt, til saucen er klar. Server på opvarmede tallerkener pyntet med opskårne løftoppe og citronskiver.

PS: Uden kombinationsovn. Prik stykkerne med en gaffel, læg dem i et fad på en rist og tilbered i 10 min på højste effekt. Læg dem i et ovnfast fad. Hæld saucen over. Tilbered i 5 min på højste effekt, til saucen er klar. Sæt fadet under en forvarmet grill for at give kødet en sprød, brun overflade.

Kilde: Christian Phillip, 01 Feb 94

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>