Kategorier

HVIDLØGSSUPPE MED DRUER OG MANDLER

3 tykke skiver hvidt brød, ca. 100 gram
100 gram skoldede, smuttet mandler.
3 fed hvidløg
1,5 dl. god olivenolie
5 ml. god vineddike
2 tsk. salt
1 ¼ – 1 ½ liter koldt vand
200 gram muskatdruer

Fremgangsmåde :
1 : Skær skorperne af brødet. Læg så brødet i koldt vand, til det er gennemblødt. Vrid vandet af og kom krummen i blenderen, sammen med de smuttede mandler og de pillede hvidløg.

2 : Tilsæt lidt vand – det skal blendes tyktflydende. Tilsæt nu mens blenderen kører, olien i en tynd stråle. Herefter tilsættes vineddike og salt.

3 : Kom resten af vandet i, og hæld indholdet i en terrin. Smag evt. til med yderlig salt og vineddike.

4 : Server druerne (uden kerner) til – eller i den smukke mandelhvide suppe.

Suppen er en sommersuppe og skulle efter sigende være bedre end ingredienserne lader ane – Her skal også tilføjes “For Garlic-lovers only

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.