Kategorier

Hvidløgssauce

12 fed hvidløg
100 g champignoner
2½ dl mælk
1 terning okse- eller hønsebouillon
evt. ekstra champignoner i skiver som fyld

Pil hvidløgsfeddene, skær dem igennem, og læg dem i en gryde med ca. ½ L vand. Lad vandet koge op, og hæld det fra. Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
Kom mælk, champignoner, hvidløg og bouillon i en gryde, og lad det snurre ved svag varme i ca. 20 min. under låg. Blend saucen, og varm den igennem inden servering.
Tilsæt evt. champignonskiver, når saucen varmes igennem.
Velegnet til hakkebøf, oksebøf, stegt kylling eller kalkun.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>