Kategorier

Hvidløgsfrikadeller

500 f hk. kød (max 10%)
1 æg
1 dl mel
1 spsk revet løg
1-3 fed presset hvidløg (efter smag)
salt og peber
2 dl mælk eller bouillon
 
4 dl ris
6 dl vand
salt
1.2 tsk olie
250 g champignoner
1 rød peberfrugt

Rør æg, mel, mælk og krydderier sammen. Pluk kødet i stykker, og rør det hele godt sammen. Lad gerne farsen hvile et kvarters tid i køleskabet.
Steg frikadellerne ved jævn varme i 5-7 min på hver side.
Kog løse ris af vand, salt og ris efter anvisningen på emballagen.
Bland ris, peberfrugt og svampe sammen, og server det hele varmt.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>