500 g forelfileter/regbueørredfileter
Lage:
3 dl vand
1½ dl vineddike
4 tsk salt
5 spsk Hermesetas Dryslet eller Hermesetas Flydende
2 fed hvidløg
Sauce:
1 dl cremefraiche
2 spsk sukkerfri sennep
1 spsk vineddike
1 fed hvidløg
dild
estragon
Pynt:
½ peberfrugt
et stykke agurk
lidt porre
dild eller purløg
Skær fiskefiletterne i tynde skiver eller strimler. Bland ingredienserne til lagen, hæld den over fisken og lad den trække et døgn i køleskab, hvis du ikke skal bruge al fisken på en gang, så lad resten stå i lagen. Skær grøntsagerne ud som du ønsker. Læg afdryppede fiskestykker og grøntsagerne på et fad. Bland sovsen og hæld den ovenpå fisken lige inden servering. Pynt med dild eller purløg.
Kilde: “Hermesetas Den nye kogebog”, 1995 – Thomas Broch