Kategorier

Hvidløgssuppe

Suppe, hvidløg, forret

20 fed hivdløg
3 spsk olivenolie
1 porre
2½ dl persille
1 peberfrugt
1½ spsk mel
1 kg tomater
1 liter hønsebouillon
2 dl hvidvin
1 knivspisfulf cayennepeber
Salt

Hak hvidløgne, skær porrene i ringe. Svits hivdløgne i en gryde med olin, kom porreringene i sammen med den hakkede persille og peberfrugtstykkerne. Drys mel på. Rør godt om og tilsæt tomaterne. Hæld bouillonen ved og kog i 20-25 min.. Kom vien i og kog igennem og smag til med salt og cayennepeber. Serveres med ristede brødskiver.

Det 1 kg. tomtater kan udskiftes med 1 – 1 ½ dåse flåede tomater.

Kilde: Kim Lykkegaard 12-04-1997

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.