Kategorier

Hvidkålsgryde med røget medister

1 lille hvidkålshoved
½ dl olivenolie
1 liter tomatjuice
3 fed hvidløg
6 store kartofler
1 porre
200 g ærter
salt
250 g røget medister

Del kålen i 4 , fjern stokken og skær kålen i store terninger. Hak hvidløgene fint, skræl kartoflerne og del hver i 6 stykker og skær porren i ringe.

Varm olien og rist kålen sammen med hvidløg, kartofler og porre. Når det har taget let farve, hældes tomatsaften over. Bland godt rundt og bring det i kog. Lad det koge under låg 1 time. Tilsæt de optøede ærter sammen med den skivede medisterpølse de sidste 10-12 minutter. Smag til med salt og server retten med groft brød.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>