Kategorier

Huldas æblekage

100 g smør
150 g sukker
3 æg
50 g kartoffelmel
100 g mel
1½ tsk bagepulver
3-4 æbler, skrællede og groftrevne
1 tsk vanillesukker
evt. kanel

Smør og sukker røres godt. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Kartoffelmel, hvedemel og bagepulver blandes og vendes i. Æggehviderne piskes stive og vendes i. Kommes i en smurt springform. De revne æbler lægges hen over, drysses med sukker, evt. blandet med kanel og vanille. Bages ca. 3/4 time ved 180C. Kagen egner sig til frysning.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>