Kategorier

Huevos revueltos con chorizo, røræg med krydret pølse

Mexicansk, morgenmad 4 personer

1 spsk olie
175 g Chorizo
2 modne, faste tomater
¼ finhakket løg
¼ tsk salt
¼ tsk friskkværnet peber
1 grøn chilipeber
1 spsk koldt vand
6 æg

Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Skyl chilien og skær den i skiver. Varm olien op på en pande og rist chorizoen i ca. 5 min. til den er bleveet sprød. Rør jævnligt. Tilsæt tomater, løg, salt, peber og chili og steg det hele i yderligere 3 min. Vend hele tiden rundt i blandingen, men forsigtigt så tomaterne ikke bliver mast. Pisk æggene grundigt sammen, pisk vandet i og hæld æggemassen over tomater og Chorizo på panden. Rør rundt i blandingen en gang imellem, så æggene ikke brænder på. Når røræggene er klar, flyttes de forsigtigt over på et varmt fad. Skal spises omgående.

Kilde: Lars Olesen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.