Kategorier

Honningbagte løg

Ca. 1 kg blandende løg: rødløg, almindelige løg, skalotteløg og hele fed hvidløg
2-3 spsk olivenolie
salt og peber
lidt rosmarin- eller timankviste
1 spsk flydende honning
et par hele nelliker eller en stang kanel

Pil alle løgene og skær dem i kvarte- skær mindre løg i halve eller lad dem være hele. Vend løgene i olivenolie, drys salt og peber og evt. rosmarin på og bred dem ud i et lille ovnfast fad eller i en bradepande. Dryp honning over, læg evt. lidt hele nelliker eller en kanelstang ved og bag løgene i ovnen ved 175-200º i 20-30 min. til de er møre.
Vend i løgene et par gangen under bagningen og dryp dem evt. med yderligere olivenolie om nødvendigt.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>