4 personer
4 hjortebøffer
30 g smør
½ tsk salt
peber
2½ dl oksebouillon
½ dl tør sherry
1½ dl fløde
1½ tsk majsstivelse
2 tsk friskhakket rosmarin eller
1 tsk tørret rosmarin
½ tsk salt
peber
kartofler
Smørstegte tyttebær:
300 g tyttebær
15 g smør
1 dl sukker(evt. 1½ dl)
Bøfferne brunes i smør, drysses med salt og peber og steges 2-3 min på hver side. Bøfferne tages af panden. Panden koges af med bouillon og sherry. Fløden røres med majsstivelse og røres i. Koges igennem. Smages til med rosmarin.
Smørstegte tyttebær: Tyttebærrene svitses på panden i smør til de begynder at blive bløde (10-15 min.). Tilsættes sukker og varmes igennem, til det er karamelliseret. 15 gram smør