Kategorier

Hjemmegjort shawarma m/ pitabrød

1 portion

50-75 g skært okse- og/eller Lammekød pr. næse/pita
Citronsaft og lidt salt
Olie til stegning
Garam masala
Pitabrød

Dressing:
Yoghurt naturel, rørt op med lidt tahin (sesampasta)

Grøntsager:
Tomater i skiver
Bønnespirer
Salat i strimler

Kødet skæres i tynde strimler, drysses med 1 tsk. garam masala pr. næse, citron og lidt salt, trækker et par timer i en plasticboks eller skål. Pitaerne lunes på en pande. Kødes steges på samme pande i lidt olie. Flæk brødene, kom grøntsagerne i. Fordel kødet og hæld en skefuld dressing i hver. Det skal være lidt stærkt – det luner.

Kilde: Plum & Simonsen, “Barnemad – spisebog for voksne”.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>