Kategorier

Hjemmebagt pitabrød

8 stk.

25 g gær
2½ dl vand
2 spsk olie
1 tsk salt
1 tsk honning
400 g hvedemel

Opløs gæren i lunkent vand, tilsæt olie. salt, honning og hvedemel lidt efter lidt. Ælt dejen godt. Lad den hæve lunt i 1 time. Del dejen i 8 stykker. Undgå at ælte dem og rul dem ud til flade pandekager ca. 1cm. tykke. Læg dem på bagepapir og bag dem ved 250 grader i 7 minutter. Når brødene er afkølede, flækkes de og fyldes med salat, og hvad du ellers har lyst til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>