Kategorier

Hindbærroulade

6 personer

3 æg
150 g sukker
30 g kartoffelmel
90 g hvedemel
1 tsk bagepulver
200 g hindbærmarmelade

Pisk æg og sukker lyst og luftigt til piskeriset danner spor. Bland de to slaggsmel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen. Lav en form ca 30 * 40 cm af bagepapir og hæld dejen heri. Bages ca 10 min i forvarmet ovn 220 grader, til den er gennembagt. Drys endnu et stykke bagepapir med sukker og vend rouladen ud herpå. Fjern det øverste bagepapir og smør med hindbærmarmelade. Rul den sammen mens den endu er varm. Kan også fyldes med makkacremme eller hvad du har lyst til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>