Drikkevarer 6 glas
150 g hindbær
1 dl æblejuice
1 tsk honning
1 spsk limesaft
½ l tonicvand
Pynt:
6 limeskiver
Hæld hindbær, æblejuice og honning i en lille kasserolle. Bring det i kog, skru ned for varmen og småkog i 5 min. Filtrér blandingen gennem en finmasket sigte. Tryk godt for at få al saft
med. Bland saften med limesaft og tonicvand. Hæld i høje glas med is og pynt med lime skiver.
Tips: Har man en saftpresser, kan man lave æblejuice af 3-4 sommeræbler.
Tid i alt: 10 min.
Holdbarhed: 2 dage i køleskab
Energiindhold pr. glas: 115 kj (27 kcal)
Protein: 5,7 pct.
Fedt: 12,2 pct.
Kulhydrat: 82,1 pct.
Kilde: I Form, nr. 8/1995