bradepande 12 personer
Dej:
250 g rå marcipan
125 g sukker
2 æg
100 g mel
Creme:
3 æggeblommer
100 g sukker
2½ dl mælk
1 dl piskefløde
25 g maizena
Fyld:
150 g friske eller frosne hindbær
Rør marcipan og sukker sammen. Rør æggene i et ad gangen og rør melet i. Fyld dejen i en bradepande, ca 35 * 22 cm, og forbag den på midterste rille ved 200° i 12 min. Æggeblommer og sukker røres sammen med majsstivelsen. Bring mælk og fløde i kog i en gryde. Hæld den kogende mælk i æggemassen og hæld cremen tilbage i gryden. Rør til den koger og lad den koge igennem i 2-3 min. Bred cremen ud over den forbagte bund og fordel hindbærene over. Bag kagen yderligere 15 min. ved 200°, til cremen er let gylden. Skær kagen i passende stykker og server den med iskoldt flødeskum til.