Kategorier

Hele bagte ananas med granite og sprød ananas

4 personer

Lage:
600 g rørsukker
1 flaske rom
¾ liter vand
4 vanillestænger
50 g ingefær
1 stor ananas

Ingredienserne til lagen blandes og koges op.
Ananas skrælles og piqueers med vanille.
Kommes derefter i ovnfast fad sammen med lagen i 3-4 timer ved 200 grader.
Ananassen skal vendes ofte under tilberedningen.
Derefter skal den afkøles og stilles i køleskab. Den kan holde sig mør hele ugen.
Lagen kan man sætte i fryseren (granite) den kan bruges igen. Kan evt. smages til med sukker og rom.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>