Kategorier

Hønse-kebab fra Israel

Fjerkræ 4 personer

2 stk hønsebryst
2 små løg
1 glas tør hvidvin
2 citroner
1 laurbærblad
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 tsk hele peberkorn
1 tørret chili uden frø
Groft salt

Tilbered en marinade af vin, citronsaft, det smuldrede laurbærblad, hvidløgssaften, den finthakkede chili uden frø og de hele peberkorn. Skær løgene i kvarter og giv dem et par minutter i kogende vand. Skyl hønsekødet og dup det tørt. Skær det i passende stykker og læg det i marinaden. Lad kødet stå et par timer eller mere i køleskabet. Fjern peberfrugternes frøstol og stilk og skær frugterne i stykker svarende til kødstykkerne. Kødstykker, løgkvarter og peberfrugt trækkes vekselvis på grillspyd og grilles i ovn eller over trækul. Drej jævnligt og pensl med marinaden. Resultatet er bedst, når grilleringen tager en halv times tid. Pitabrød er velegnet til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>