Kategorier

Gulerodslængder

2 ½ dl kogende vand
175 g sekskornsblanding
25 g gær
150 g fintrevne gulerødder
½ tsk salt
2 spsk olie
450 g mel
æg til pensling

Rør vand og sekskornsblanding sammen og lad der stå i 5-10 min. Tilsæt gær og gulerødder. Ælt, tilsæt resten, ælt.
Hæver 1 time.
Deles i 2 stykker. Tril hvert stykke til en pølse og klip dybe snit i den. Fold de derved fremkomne stykker skiftevis til højre og venstre.
Efterhæver 20 min.
Pensles med æg og bages 20 min. i midten af ovnen ved 200º.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>