Kategorier

Gulerodskage med nødder og chokolade

250 g fintrevne gulerødder
250 g blandede groft malede nøddekerner
250 g sukker
1/2 tsk stødte koriander
100 g revne kogte kartofler (kogt dagen før)
2 spsk rasp
4 stiftpiskede æggehvide

Pynt:
150 g abrikosmarmelade
150 g mørk chokolade

Pres de fintrevne gulerødder fri for væde og bland dem med de hakkede nødder og rasp. Tilsæt sukker, koriander og de revne kogte kartofler. Rør 1/3 af æggehvide i dejen, vend resten i med let hånd. Hæld dejen i en bageform med bagepapir i bunden. Bages ved 180 grader i 1/2 time. Giv marmeladen et opkog og smør den oven på den afkølede kage. Når marmeladen er stivnet pyntes der med smeltet chokolade.

Kilde: Ann-Marie Nielsen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>