Kategorier

Gratinerede reje-æg

6 hårdkogte æg
500 g friske rejer
2 spsk dulle
2 spsk mel
3 dl fiskebouillon
1 dl piskefløde
citronsaft
salt og peber
evt. sennep

Rejerne pilles, de hakkes, men tag nogle fra til pynt.
De kogte æg deles på langs, blommerne moses med en gaffel, blandes med rejerne, smages til med salt, peber og evt. sennep. Fyldes i de kogte halve hvider, der er anbragt i et ovnfast fad.
Til saucen piskes smeltet dulle med mel for svag varme, bouillon samt fløde tilsættes, koger godt igennem og smages til med citronsaft og peber. Hældes over æggene, pynt med hele rejer og gratinér ved 225º i 12-15 min.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>