Kategorier

Grøntsagsfrikadeller

375 g kartofler i skiver
175 g gulerødder i skiver
100 g selleri i mindre stykker
100 g ærter
2 æg
115 g rasp
100 g revet løg
60 g hvedemel
35 g havregryn
10 g salt
1 g peber
25 g margarine
25 g olie

Kartofler, gulerødder, selleri og ærter koges møre i vand. Vandet hældes fra, og grøntsagerne dampes tørre. Grøntsagerne moses og røres med æg, rap, løg, hvedemel, havregryn, salt og peber. Grøntsagsfarsen formes til frikadeller og steges i margarine og olie i cirka 10 minutter på hver side.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>