Kategorier

Grønssagstærte

(6 personer)

1 pk. butterdej
4 spsk dulle
3 spsk mel
2½ dl fløde (13%)
2 dl mælk
2 æg
salt og peber
3-4 fintsnittede forkogte porrer
1 rød peberfrugt i tern
3 fintsnittede forårsløg
1 dl reven ost

Smelt dulle og rør det sammen med melet. Spæd med koghed fløde og mælk og kog igennem nogle få min. Tag det fra varmen og rør de sammenpiskede æg i. Smag til med salt og peber. Bland porrer med de andre grønsager. Vend det hele i stuvningen sammen med osten.
Udrul dejen og beklæd en smurt springform hermed. Forbag 10 min ved 200º. Kom fyldet i og bag 20-30 min. ved 200º. Tærten kan serveres lun.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>