Kategorier

Grønsagssauce til pasta

Sauces 4 personer

1½ dl cremefraiche
1½ spsk hvedemel
4 dl mælk
1½ tsk frisk, hakket timian
3 gulerødder i tynde skiver ca 100 g
3 porrer i tynde skiver ca 200 g
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
400 g pasta

Rør cremefraiche sammen med mel i en tykbundet gryde. Pisk mælken i og kog saucen igennem under stadig omrøring. Tilsæt timian, gulerødder, porrer, salt og peber og kog saucen ved svag varme i ca 3 min. Smag den til. Server grønsagssaucen til friskkogt pasta.

Tips: Server de 4 pastasaucer med revet grana.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>