Kategorier

Grønsagspande

Vegetables – 4 personer

1 aubergine (ca 375 g)
2 tsk groft salt
3 hakkede zitauerløg
4 fed hakkede hvidløg
4 groft hakkede tomater
25 g smør
1 tsk herbes de provence
1 tsk groft salt
100 g revet mild Danbo 30%

Pynt:
herbes de provence

Tilbehør:
groft brød

Skær auberginer i 1 cm tykke skiver. Drys skiverne med salt på begge sider og lad dem trække 15 min. Skyl skiverne og tør dem godt. Svits løg, hvidløg og tomater i gyldent smør til grønsagerne falder let sammen. Tilsæt herbes de provence og salt. Læg aubergineskiverne taglagt ned i tomatblandingen og drys ost over. Steg grønsagerne ved jævn varme og under låg i 5 min. Server grønsagspanden til fx stegt kød.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.