Kategorier

Grønsagsgryde med svinekød

400 g skært svinekød i strimler
2 spsk olivenolie
salt
peber
2 fed hvidløg
1 spsk mel
1 liter grønsagsbouillon(terning)
8 gulerødder
200g ærter

Tilbehør:
kartoffelmos

Varm olien i en gryde og brun kødstrimler lidt efter lidt. Når alt kødet er brunet, kommes det tilbage i gryden. Krydr med salt og peber og drys de pillede, skivede hvidløg over. Drys melet over og rør rundt, mens bouillonen hældes ved. Læg låg over og lad retten simre 45 minutter. Skrab gulerødderne og skær dem i skiver. Kom dem i gryden efter 45 minutter og lad dem koge med de sidste 15 minutter. Ærterne tøs op og røres i til sidst. De skal kun varmes igennem. Smag til med salt og rigeligt peber. Server retten sammen med kartoffelmosen.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.