Kategorier

Grønsagsfad med dip

Aperitif, Forret, Dip – Personer: 4

1 Blomkålshoved delt i buket
4 Gulerødder i smalle stave
5 Blegselleristilke, fintsnit.
1 Salatagurk i smalle stave
1 bn Radiser
3 Avocadoer i smalle både
Salat og brøndkarse
Kraft Rhode Island Dressing Kraft Cresille Dressing

Anret de forskellige grøntsager portionsvis på et fad, sørg for at grøntsagerne er skåret i meget smalle strimler. Servér Kraft dressingen til i skåle, så kan hver især dyppe grøntsagerne heri.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 08 aug 1993

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>