2 store æg
1 dl hvedemel
25 g smeltet smør
2½ dl mælk
½ stort bdt persille
½ dl youghurt
sukker
400 g ørred, varmrøget
100 g cremefraiche 18%
100 g cornichoner
citronsaft
salt
peber
Blend persille og mælk. Rør melet med æg, smeltet smør, youghurt, mælk. Smag til med salt, peber og en knsp sukker. Lad helst dejen trække mindst 30 minutter før den bruges.
Brug en lille smule fedtstof til den første pandekage. Bag derefter pandekagerne ved lav varme således at de ikke tager farve. Dejen kan også fordeles i et 2-3 cm tykt lag på bagepapir på en bageplade eller en bradepande og derefter bages til den er færdig og fast i ovnen ved….. Lad pandekagen/-erne køle af.
Hak imens cornichoner relativt fint. Pres dem fri for væde. Mos ørredkødet med en gaffel. Rør kødet sammen med creme fraiche, cornichoner og smag til med salt og peber og citronsaft.
Fordel ørredfyldet i et tyndt lag på de kolde pandekager. Rul dem sammen. Stil dem koldt. Skær rullerne i ikke for tykke skrå skiver.
Kilde: Meyers Køkken