Kategorier

Grønkålspostej

600 g grønkål
3 porrer
3 gulerødder
1 løg
3 spsk olie
1 dl ris
1½ dl boillon
50 g hasselnødder eller valnødder
50 g hirseflager
3 æg
cayenne/salt/peber
½ dl sesamfrø

Hak grønkålen fint, kog den ca 15 min. riv gulerødderne, skær porrene i fine strimler og snit løget fint. Svits det let i en gryde og tilsæt kålen, varm det hele igennem. Hak nødderne groft med en kniv og kom dem i grøntsagsblandingen sammen med ris og hirseflager. Tilsæt krydderier og vend godt. Rør æggene i et ad gangen, er farsen meget blød tilsættes flere hirseflager. Smør en ovnfast form og kom postejmassen i, drys med et tæt lag sesamfrø. Bag den ved ca 200 gr. i ca 40 min.

Kilde: Søren Jensen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>