Kategorier

Grøn sommerfisk

1 salatagurk i tynde stave ca. 8 cm
2 grofthk. løg
125 g skivede champignoner
1 dl hk. dild og persille
2 dl vand eller grønsagsbouillon
¾ kg fiskefileter
salt og peber
citronsaft

Kom agurkestavene i et ovnfast fad sammen med løg og champignoner. Kom persille og dild på og hæld vand i fadet. Læg fiskefileterne på blandingen og drys dem med salt og peber. Dryp fisken med lidt citronsaft. Kom smørklatter på og dæk fadet med folie. Sæt det i ovnen ved 225º i 20 min.
Serveres med kogte kartofler.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>