Kategorier

Grøn moccais

120 g æggeblommer
125 g sukker
¼ liter piskefløde
¼ liter mælk
20 g moccabønner
1 bundt frisk pebermynte
1 bundt frisk citronmelisse

Kog de hele moccabønner med 5 cl vand og lad kaffen simre i 5 min, inden bønnerne sies fra. På den måde får man den gode moccasmag frem uden at isen bliver mørk. Æg, sukker, fløde og mælk røres sammen i en gryde, der sættes over blusset. Der skal røres konstant, til massen er lige nær kogepunktet. Når den tykner, tages den af ilden og afkøles. Kaffen blandes i den afkølede creme, inden den kommes i ismaskine. Krydderurterne skylles og og blendes og tilsættes først, når isen er ved at blive fast. Krydderurterne bliver nemlig brune, hvis de kommer i inden cremen er helt afkølet.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>