Kategorier

Grøn forel med citron

Fisk – Personer: 4

4 portionsforeller
1 bundt persille, finthakket
1 bundt purløg, finthakket
1 blegselleristængel, fintsn.
salt og peber
2 spsk mel
½ dl olie
2 spsk smør
½ salatagurk
1 citron
Kraft Light Creme Fr. dress. eller Kraft Rhode Island dr.

Her er brugt portionsforeller, men i stedet kan bruges makrel og sild, ligesom også fileter af fladfisk er egnet. Kom halvdelen af de hakkede krydderurter samt blegselleri i forellerne. Krydr dem med salt og peber og vend dem i mel. Steg dem i olie og smør på panden 3-4 min. på hver side. Drys med resten af krydderurterne lige inden de serveres. Garnér med citronbåde og agurkestykker og servér Kraft dressing til sammen med små kogte pillekartofler.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 12 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>