Kategorier

Grønærtesuppe

5 personer

250 g friskbælgede eller frosne ærter
75 g porregrønt
25 g hovedsalat
25 g smør
1½ liter bouillon
75 g smør
salt
hvid peber
sukker
kørvel

Salat og porre snittes fint og dampes i smør. 200 g ærter tilsættes og dampes med et par minutter, før bouillonen hældes ved. Lad suppen simre, til grønsagerne er helt møre(ca. 5 minutter). Derefter blendes suppen og hældes gennem en si´gte. Lad suppen koge godt igennem og fjern evt. skum. Smag til med salt og peber og evt. lidt sukker, og psik smørret i lige før servering. Anret suppen med blancherede ærter og kørvelblade. Giv smørristet sandwichbrød til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>