Kategorier

Grøntsagsgryde

(2-3 personer)

FEDTFATTIG
1 ds. flåede hakkede tomater
1 aubergine eller squash (eller evt. halvt af hver)
100-150 gram champignon
2-3 gulerødder
1 løg
1 peberfrugt
1 terning grøntsagsbouillon
2 dl. vand
salt og peber

Auberginen skæres i tern og drysses med en smule salt. Pakkes ind i et rent viskestykke mens resten af grøntsagerne klargøres.
Champignon og gulerødder skæres i skiver. Løg og peberfrugt skæres i tern.
Grøntsagerne hældes i en gryde sammen med flåede tomater og vand. Bouillonterningen smuldres i.
Retten småkoger i ca. 15 minutter.
Smages til med salt og peber.

Serveres med groft brød.

Retten kan også serveres som tilbehør til kødretter eller sammen med pasta eller ris.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.