Kategorier

Græske lammefrikadeller

500 g hk. lammekød
2 skiver franskbrød uden skorpe
1 dl bouillon
1 tsk kanel
2 spsk friskhk. purløg
1 æg
1 fed presset hvidløg
1 lille revet løg
1½ tsk salt
peber

ca. 1 dl mel

1 læg
2 dl hønsebouillon
3 dl purerede tomater
1 fed presset hvidløg
2 tsk oregano
evt. 1-2 spsk friskhk. basilikum
salt og peber
lidt sukker

Alle ingredienserne til farsen blandes. Lad det trække 1 time i køleskabet.
Form frikadellerne, gerne lidt flade, ca. 1 ½ cm tykke. Dyp dem i mel. Steg dem i olie på en pande.
Hak løget og svits det i olie. Tilsæt de øvrige ingredienser til saucen. Lad det snurre sammen ca. 15 min.
Servér med løse ris.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.