Kategorier

Gæstegryde

Til 2 dage -det betyder ikke, at gæsterne skal blive 2 dage! Men når man går i gang med en gryderet, kan man lige så godt lave dobbelt portion, det tager ikke længere tid.

1¼ kg oksekød, inderlår eller klump
smør og olie til stegning
250 g saltet kogeflæsk
6-8 dl rødvin
salt
peber
1 fed hvidløg
1 kvist timian
2-3 laurbærblade
350 g skalotteløg
500 g champignoner

Skær flæsket i små terninger og brun dem i en pande. Skær kødet i terninger og brun det i en stor gryde. Bland flæsketerningerne i og tilsæt rødvin, krydderier og pillede løg. Steges under låg og ved svag varme 2 timer. Skær de rensede champignoner i skover. Rist dem i lidt fedtstof på panden, bland halvdelen i og hæld resten over ved serveringen. Drys med hakket persille og giv kartoffelsne til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>