Kategorier

Fyldte oksekødsruller

600g skært oksekød i tynde skiver
100g bacon i terninger
1 gofthakket løg
1-2 fed hvidløg
3 spsk smør
3 dl rødvin
½ liter kraftig oksebouillon
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
2 laurbærblade
mel
salt
peber

Arbejdtid: 45 minutter

Stegetid: Ca. 1 time

Fryse-egnet

Svits baconterninger sprøde i en tykbundet gryde. Kom det hakkede løg ig de snittedehvidløgsfed i og lad det snurre kort. Fordel det på kødet og rul sammen herom. Bind omkring med bomuldsgarn. Brun rullerne på alle sider i smør i en gryde. Dæmp varmen og hæld rødvinen i, lad det koge ind for god varme og tilsæt bouillon, tomatpuré og laurbærblade. Lad retten snurre under låg i ca 1 time, eller til kødet er mørt. Tag kødrullern op og fjern bomuldsgarnet. Tag laurbærbladene op, jævn sovsen og smag den til. Kogte kartofler serveres til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.