Kategorier

Fyldte mørbradbøffer

1 svinemørbrad på ca. 400 g
salt
peber
75 g smør

Fyld:
1 hakket løg
1-2 tsk dijonsennep
2 spsk skivede, grønne oliven
300 g kogte pillekartofler
lidt olie
salt
lidt frisk timian

Salat:
200 g snittet hvidkål
appelsinbåde af 2 appelsinner
2 spsk olivenolie
salt

Skær mørbraden i 4 stykker og lav et snit ned i midten af hver, så den kan åbnes. Krydr kødet ind-og udvendigt med salt og peber. Varm løgene på en tør pande. Rør sennep i sammen med de skivede oliven og lad det riste let i 2-3 minutter. Køl det af. Bank bøfferne let med en kødhammer, inden fyldet fordeles i lommerne. Luk dem med bomuldstråd. Brun bøfferne i meget varmt smør og skru ned. Lad dem simre i 6 minutter på hver side. Skær kartoflerne i halve og rist dem gyldne i varm olie, drys dem let med smuldret timianblade og salt. Bring hvidkål og appelsinbåde og olien i. Drys lidt salt over. Servér bøfferne med stegesmørret, kartoflerne og salaten.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.