Kategorier

Fyldte løg

4 store løg
100 g reven ost
lidt olie

hk. indmad fra 2 af løgene
300 g hk. flæskekød.
1 æg
1 spsk mel
¾-1 dl mælk eller bouillon
2 spsk hk. persille
salt og peber

Pil løgene og kog dem få min. i letsaltet vand. Skær et låg af løgene og skær det inderste af løgene ud. Der skal være ca. ½ cm. tyk skal tilbage.
Indmaden fra to af løgene samt resten af fyldet røres i og fordeles i løgene. Sæt dem side om side i et ovnfast fad. Drys løgene med reven ost og dryp med lidt olie.
Bag løgene ca. 30 min ved 175º.
Serveres direkte fra ovnen med løse ris og salat.
I stedet for reven ost, kan der bruges lidt fint rasp eller en blanding af rasp og reven ost.
Ikke fryse-egnet.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>