Kategorier

Fyldte kalkunschnitzler med skorzonerrødder

4 kalkunschnitzler
salt
peber
100 g friske spinatblade
25 g reven emmentalerost
1 æg
1 dl rasp
100 g smør

Stuvede skorzonerrødder:
4 skorzonerrødder
5 dl vand
2 spsk eddike
75 g smør
75 g mel
8 dl mælk
salt
peber

Skræl skorzonerrødderne og del dem i stykker på ca. 4 cm. læg dem i vand med eddike, til alle er skrællet og kog dem så 8 minutter i vand, der lige dækker. Bag smør og mel sammen og spæd med mælken. Lad saucen koge godt igennem og smag til med salt og peber. Vend de kogte skorzonerrødder i den varme sauce. Skær kalkunschnitzlerne igennem, så de kun hænger sammen i den ene side, og krudr dem med salt og peber ud-og indvendigt. Skyl spinaten og damp den under låg i 5 minutter med det vand der hænger ved. Lad den dryppe godt af. Fordel spinaten i schnitzlerne sammen med osten og luk dem med kødnåle. Pisk ægget sammen og paner kødet i og derefter i rasp – tryk paneringen godt fast. Brun schnitzlerne i smørret og steg vidre ca. 8 minutter på hver side. Servér dem rygende varme sammen med de stuvede skorzonerrødder.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.