Kategorier

Fyldte hindbærvafler

4 personer

150 g blødt smør eller margarine
2 spsk sukker
4 æg
250 g hvedemel
1¾ dl piskefløde
1 spsk vanillesukker
lidt salt og kanel
fedtstof til bagning

Hindbærfyld:
1 pakke dybfrosne hindbær
¼ liter piskefløde
2 spsk sukker
1 spsk hindbærbrændevin

Dej til vafler: Smør piskes med sukker og æggeblommer. Mel, piskefløde, vanillesukker, kanel, og salt tilsættes, og de stiftpiskede æggehvider vendes i. Tø hindbærrene op, og vend saften i dejen.

Fyld: Pisk fløden til skum og smag til med sukker og brændevin. Bland ca. halvdelen af flødeskummet med godt ¾ af hindbærrene.

Bag vaflerne til de er sprøde og gyldne, og læg dem sammen med hindbærfyldet. Pynt vaflerne med resten af flødeskummet, og top op med resten af hindbærrene.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>