4 personer
150 g blødt smør eller margarine
2 spsk sukker
4 æg
250 g hvedemel
1¾ dl piskefløde
1 spsk vanillesukker
lidt salt og kanel
fedtstof til bagning
Hindbærfyld:
1 pakke dybfrosne hindbær
¼ liter piskefløde
2 spsk sukker
1 spsk hindbærbrændevin
Dej til vafler: Smør piskes med sukker og æggeblommer. Mel, piskefløde, vanillesukker, kanel, og salt tilsættes, og de stiftpiskede æggehvider vendes i. Tø hindbærrene op, og vend saften i dejen.
Fyld: Pisk fløden til skum og smag til med sukker og brændevin. Bland ca. halvdelen af flødeskummet med godt ¾ af hindbærrene.
Bag vaflerne til de er sprøde og gyldne, og læg dem sammen med hindbærfyldet. Pynt vaflerne med resten af flødeskummet, og top op med resten af hindbærrene.