Kategorier

Fyldt marcipanbrød

Ofte er det rigeligt julekonfekt med dette marcipanbrød.

350 g rå marcipan eller konfektmasse

Fyld:
3 spsk rosiner
25 g finthakkede hasselnøddekerner
2 spsk hakket pomeransskal
2 spsk hakket appelsinskal
1 spsk rom

Endvidere:
200 g pistaciemarcipan
200 g hvid chokolade
100 g mørk chokolade

Rul marcipanen ud mellem to stykker plastfolie eller bagepapir. Bland fyldet og kom det på marcipanen. Læg en rulle pistaciemarcipan i midten og fold marcipanen herom. Smelt den hvide chokolade og kom den på rullen. Mark‚r bølgestriber i den hvide chokolade med en gaffel. Smelt den mørke chokolade. Kom den i et pergamentkræmmerhus. Sprøjt tynde striber på den hvide glasur i gaffelstriberne.

Kilde: Hjemmet

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>